Fri fragt ved køb på 498 kr

Airies på Formland

18-21 August 2022
Besøg vores stand i hal G stand nr: 5674 i samarbejde med BySommer.

AIRies tilbyder et stærkt julesortiment. AIRies har designet og sammensat en smuk julekollektion i et stramt nordisk design, som kombinerer både det klassiske med det moderne udtryk til den kræsne forbruger. AIRies tager sit udspring i familien, og brandet indeholder således meget hjerteblod kombineret med ønsket om at skabe ’den næste klassiker

Ambiente messe 2023

Airies på Ambiente 2023

AIRies deltager på Ambiente messen i Frankfurt fra d.3-7 februar 2023.

Besøg os i hal 4.2 på stand J50

Airies på Formland

NORDENS MEST INSPIRERENDE
INTERIØR- & DESIGNMESSE

3. – 6. februar 2022

Besøg vores stand: D 3140

AIRies designer smukke gaveartikler til livets mærkedage. AIRies tilbyder stilfuld pynt til jul og påske samt gaveartikler til både barnedåb og studenten. Et stilfuldt nordisk design, som taler til den kræsne forbruger. AIRies er skabt med hjertet, og tager udgangspunkt i barndommens minder. Ejer og designer, Ida Trads har skabt brandet ud fra et brændende ønske om, at dele de smukke modeller, som hendes mor har kreeret gennem et helt liv. AIRies er således et brand med både hjerteblod og dybe rødder i historien på tværs af generationer. AIRies er ikke skabt til køb-og-smid-væk kulturen. AIRies repræsenterer kvalitet, som kan bygge historie og samle minder år efter år. DERFOR skal bloggerne besøge AIRies stand. – Brandet har på få år ramt hylderne v både Royal Copenhagen, Illums Bolighus, Salling, Sinnerup og Imerco m.fl. (læs mere på www.airies.dk). AIRies er med i årets store jule-gemmehæfte, som udkommer okt. 2022. Vi glæder os til at byde velkommen på stand D 3140, hvor vi præsenterer vores nye smukke designs.

HER AFHOLDES MESSEN

MCH Messecenter Herning
Vardevej 1
7400 Herning
Denmark

Airies påskepynt

Airies på Oslo design fair

AIRies deltager på Oslo Design Fair fra 1-3 september 2021. AIRies er repræsenteret på messen af vores salgsagent bySommer på stand C03-01 i hal C.

Se mere her

Airies på Formland

I år præsenterer AIRies i samarbejde med bySommer et smukt og stærkt julesortiment.

Eksklusiv julepynt i et stilrent og nordisk design, som  har et klassisk udtryk, men taler ind i tidens trend. Blandt andet rummer sortimentet ‘Årets julegave’. En smuk skytsengel, som taler til os alle efter et år, hvor nærhed og næstekærlighed har været vigtig for os alle. AIRies stærke kollektion rummer en række unikke og smukke vedhæng, lysholder til juletræ samt stage til kalenderlys mv. AIRies er den perfekte gave til en du holder af… eller bare fordi.

Mød AIRies v. bySommer her: Hal: D Stand: 3140. Vi glæder os til at byde velkommen.

Formland løber fra 19.-22. august 2021.

Airies på Expo2021

AIRies deltager på EXPO verdensudstilling i Dubai
Dato: 03.10 – 06.10 2021
Kontakt bySommer for nærmere information på info@bysommer.eu

Airies i Designbase

AIRies omtales i DesignBase: Se artiklen her

 

 

BySommer

AIRies indgår samarbejde med bySommer – April 2021

Fra april 2021 har AIRies indgået samarbejde med bySommer om salg og produktion.

Virksomheden bySommer repræsenterer erfarne og stærke kræfter indenfor dansk detail – og varetager i dag forhandlingen af en række markante design brands i Danmark og i udlandet.

AIRies tager sit udspring i familien, og brandet indeholder således meget hjerteblod. Af samme årsag, har det været utroligt vigtigt for os at finde den rette partner til at formidle brandet med samme passion for smukt og eksklusivt design, som vi selv har det hos AIRies.

AIRies så dagens lys i 2018, hvor mærket første gang præsenteres på Formland messen og vi har siden arbejdet målrettet for at markere brandet i markedet. Gennem partnerskabet med bySommer ser vi store muligheder for AIRies – og vi glæder os utroligt meget til samarbejdet.

Kontakt bySommer her: https://www.bysommer.eu/b2b_dkk/

 

 

Sorø Kunstmuseum

Dec.2018 Sorø Kunstmuseum

AIRies indtager Sorø Kunstmuseum, og indtager pladsen på hylderne i museumsbutikken, som små kunstværker, som kan købes og hænges op hjemme.

Formland

Formland messe
Aug. 2018

AIRies deltager for første gang på Formland messen med sin første julekollektion af små stilfulde og eksklusive julevedhæng. Mød AIRies på Formland den 16.-19. aug. 2018.

Royal Copenhagen Logo

Royal Copenhagen: Nov – Dec 2019

AIRies indgår aftale med Royal Copenhagen om forhandling af AIRies og indtager hylderne i julemånederne 2019 i både København og Aarhus.

Kollektionen omfatter eksklusive vedhæng i stilfuldt nordisk design, smukke stager til kalenderlys samt lysholdere til juletræet.

Vi er utroligt stolte af, at ARIes som brand nu indgår i det eksklusive sortiment v. Royal Copenhagen. Dette understreger for os kvaliteten af AIRies design.” – udtaler ledelsen v. AIRies.

Allé optik

Stylist Malou Karberg, Vedbæk
Nov.- Dec 2019

AIRies udstiller på julemarked v. Malou Karberg i Vedbæk. Herudover er AIRies udvalgt som vinduesdekoration Jul 2019 v. Allé Optik på Jægersborg Allé.

Jesper Nielsen

Ejendomsmægler Jesper Nielsen
Nov.- Dec. 2018

AIRies udvælges som vinduesdekoration v. Ejendomsmæglerkæden Jesper Nielsen.

Mæglerbutikkernes vinduer dekoreres smukt og stilfuldt med ”frithængende” AIRies vedhæng i usynlig snor.

Årets juledekoration matcher butikkernes enkle og stilfulde indretning, og kalder samtidig på evnetyret med de små vedhæng, som fanger lyset i vinduerne om aftenen.