Fri fragt ved køb på 498 kr
Airies banner

Handelsbetingelser

Følgende handelsbetingelser er gældende for varer købt på airies.dk.

Webshoppens navn: Airies.dk

Airies Aps
Højleddet 40
2840 Holte
CVR: 39720159

Priser

Alle priser er opgivet i DKK (Danske kroner) inklusive 25% moms. Airies forbeholder sig ret til løbende at justere priserne på webshoppen. Den gældende pris er den pris som er angivet når købet er afsluttet. Airies forbeholder sig ret til ikke at sende varer til kunder, som har købt varer til nul (0) kroner, med mindre der er tale om et sær tilbud, hvillet der skal være tydeligt skiltet med.

Betaling

Betaling på airies.dk kan ske med følgende betalingskort: Mastercard, Visa-Dankort, Visa Elektron og Mobile Pay. Ved ordreafgivelse reserveres det fulde ordre beløb. Pengene bliver dog ikke trukket på kundens kort før varerne afsendes fra Airies lager.

Airies bruger SSL (Secure Socket Layer) protokol, hvilket sikre betaling mod misbrug.

Levering

Airies leverer varer med de kendte danske og udenlandske fragtleverandører ( GLS). Man kan vælge om man vil have pakken leveret til en pakkeshop eller om den skal leveres direkte på din hjemmeadresse, eller til din arbejdsplads. Følgende forsendelsespriser gælder:

Levering til pakkeshop: 29 kr
Levering til hjemmeadresse: 49 kr
Levering til arbejdsplads: 29 kr

Der opnås fragtfrihed i Danmark ved køb over 498 DKK incl moms.
Der opnås fragtfrihed i Sverige ved køb over 800 DKK incl moms.

Ved ordreafgivelse inden kl 12, afsendes ordren samme dag. Airies er ikke ansvarlig for fragtleverandørens forsinkelser på levering.

Fortrydelsesret

Som kunde på Airies.dk har man 14 dages fortrydelsesret. Har du fortrudt dit køb er du derfor velkommen til at returnere produktet i samme stand som den blev modtaget. Er varen beskadiget har Airies ret til at refundere et lavere beløb end den pris som varen blev købt til pga. denne forringelse af varen.

Fragtomkostninger i forbindelse med fortrydelse af købet står for egen regning.

Returnering af varer skal ske til følgende adresse:

Airies Aps
Højleddet 40
2840 Holte
Att: Retur

Reklamationsret

Kunder har 2 års reklamationsret ifølge købeloven.